torsdag den 13. november 2014

Verdenspremiere på Vilhelmsdal

For tre år siden optrådte billedkunstneren Lars Svanholm med et kombineret talk- og musikshow i forbindelse med udstillingen Grafik på Vilhelmsdal, der naturligvis fandt sted på Vilhelmsdal ved Malling. Svanholm deltog i udstillingen og talte bl.a. om sit forhold til musik og kunst, og denne artist talk blev suppleret med musik, som har betydet meget for kunstneren.

Nu er Grafik på Vilhelmsdal igen et tema. Og igen får Vilhelmsdal besøg af Lars Svanholm; men denne gang har han allieret sig med guitaristen Morten Svenningsen, og de to har dannet duoen Svanholm & Svenningsen, som altså kan høres i udstillingslokalet på det smukke landsted.

Blot at definere Morten Svenningsen som guitarist, er lidt af en underdrivelse, da han behersker de fleste instrumenter med strenge - aktuelt lab steel samt akustiske og elektriske guitarer i diverse afskygninger, og oven i købet har en banjo også været taget i brug ved træningen op til koncerten på Vilhelmsdal.

Der burde være garanti for en god kreativ halvanden time, når Svanholm & Svenningsen fortæller og spiller musik fra pop-, country- og rockmusikkens omfattende bagkatalog.


Arrangementet finder sted søndag d. 30. november kl. 16 på Vilhelmsdal, Tisetvej 116, 8340 Malling, og der er fri entré.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar